maandag 26 januari 2015

Klapperend dak

Vandaag weer een woonwerkrit gedaan. De ritten gingen lekker, hoewel de snelheid met 23,5 en 21, gemiddeld niet erg hoog lag. Dit komt mede doordat ik zowel op heen als terugrit de verkeerslichten in Zwolle tegen had. Dit kostte totaal ca 12 min op een rit van 46 en 39 minuten.

Op de terugweg kwam de wind deels van achter, waardoor het dak ineens begon te zweven. Door het elastiek over het touwtje te spannen lukte het me om ervoor te zorgen dat het dak niet opwaaide en daardoor schade opliep.

Vandaag ook de mogelijkheid gehad om mijn nieuwe horloge (mio alpha 2) met hartslagmeter te testen, en mijn nieuwe Buff.
Beide bevallen erg goed. De buff zorgt ervoor dat de wind niet zo koud tegen je aan blaast. Je kunt hem als je wilt deels over je hoofd, mond, oren of andere delen van je gezicht doen. Dit is erg comfortabel.

Op naar de volgende ritten

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook een aantal Buff's. Op zich zijn ze vrij duur en daarom heb ik bij een motorzaak een goedkopere variant gekocht. Ze zijn korter, maar zeer geschikt om bijvoorbeeld om je nek te dragen. Ze zijn minder geschikt om ze op één van de speciale manieren op je hoofd te dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor de winter zweer ik bij een neckwarmer pro van Buff: die hangt niet zo los en gemaakt van Windstopper.

    BeantwoordenVerwijderen