vrijdag 16 januari 2015

eerste echter km in 2015

Vandaag kon ik niet langer wachten. Vanmorgen was ik al naar het werk gegaan. Ik voel me weer prima, maar ik moet nog wel uitkijken met kou.

Op de terugweg scheen de zon lekker in de auto. Dat was vroeger altijd een reden om de kap open te gooien en lekker met open dak rond te toeren.
Maar aangezien ik geen cabrio meer heb wordt dat lastig.

Gelukkig heb ik de alleweder nog... Gauw thuis nog even wat afgemaakt, en om 15:00u zat ik in de fiets. Omdat ik nog maar net beter ben heb ik me ingehouden, en maar een kort rondje van ca 17 km gefietst. Een keer de Molenbrug op, via Zwolseweg naar afslag Wilsum, en weer terug.

Komt me bij de afslag een mountainbiker achterop die ik niet los kan rijden, sterker nog, hij rijdt me fluitend voorbij!!!
Natuurlijk kan ik het niet laten en ik probeer hem bij te houden. Dat lukt echter van geen kant, dus vlak voor de afslag IJsselmuiden laat ik hem maar gaan......
Komt hij nog terug ook!!! In het voorbij steekt hij dan wel weer zijn hand op, sportief.

In Kampen gekomen ben ik nog even langs een stoffeerder gereden, omdat ik het zeiltje wil vervangen. Het is oud, smerig, en ik wil die kunststof boog eruit hebben. Tot slot wil ik hem eigenlijk ook nog wat verder dicht hebben, zodat hij dichter op mijn gezicht aansluit.
Voor al dit moois wil de beste man bijna 180 euro hebben. Oef........

Ik heb hem dan wel in donkerblauw volgens mijn wensen, met ritsen met lipjes aan binnen, en buitenkant. Dat wordt sparen de komende tijd.

3 opmerkingen:

 1. Of toch een mooie en goede tweedehands Quest kopen......? Is natuurlijk wel iets duurder dan een zeiltje :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die quest komt er ooit.....
  Ik heb er 1 op het oog, maar op het moment heb ik niet de middelen om de quest te kopen, en daarna de alleweder te verkopen.

  Tenzij er zich een koper aandient......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien kopen met de deal dat je eerst de tijd krijgt om de Alleweder te verkopen en daarna pas hoeft te betalen. Of zoiets.

  Questen verkopen gaat tegenwoordig ook niet meer zo gemakkelijk als vroeger.

  BeantwoordenVerwijderen