maandag 28 maart 2016

nieuw ontwerp afwerking

Omdat het vandaag erg slecht weer is ben ik lekker binnen aan het rommelen.
Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben is het ontwerp van de striping op de Quest. De fiets moet opnieuw gespoten worden, en ik wil de striping reflecterend uitgevoerd hebben.


De kleurstelling wordt weer geel/blauw. Deels omdat de fiets ooit in die kleuren uitgeleverd is, en deels omdat ik het mooi vindt.
Ik ben nog op zoek naar varianten op het standaard geel. Omdat Velomobiel inmiddels ook nagenoeg elke autolak kan spuiten zijn er veel meer mogelijkheden.
Ik vind oranje metalic echt een geweldige kleur, maar aangezien ik de kleuren hetzelfde wil houden wordt het dus een variant op geel.
ik heb achteraan de standaard quest sticker bedacht. Hierdoor wordt deze ruimte mooi gevild, en heb ik geen problemen met de iets oplopende lijn van de body.


Ik wil de stickers door velomobiel aan laten brengen, aangezien zij meer ervaring hebben met deze werkwijze.


In de onderstaande tekening heb ik het ontwerp uitgewerkt.

1 opmerking:

  1. Kijk morgenvroeg op de Zwolseweg ter hoogte van nr 11A even goed uit. Er ligt daar naast de middenberm (klinkerstrook) glas van een bierflesje. Scheelt weer bandenwisselen :)

    Ter hoogte van het ventiel een opening maken in het wieldoekje is trouwens makkelijker pompen, of zonder wieldoekjes fietsen. Ik heb ze van de voorwielen verwijderd

    BeantwoordenVerwijderen