dinsdag 1 maart 2016

Griep

Ook in huize van Dijk heeft de griep behoorlijk huisgehouden. De kids worden 1 voor 1 ziek, en ik kwakkel ook al sinds vrijdag met de griep. Woensdagavond liep het al niet lekker toen ik terugkwam. Ik had het gevoel dat ik tegen elastiek aan het rijden was. De snelheid wilde er maar niet lekker in komen. De reden bleek dus niet in de fiets te liggen, maar bij mezelf.


Dus voorlopig doet van Dijk het rustig aan. Na gisteren nog een vergadering bijgewoond te hebben, ben ik vandaag echt thuis gebleven. Het gaat gewoon niet.
Omdat de jongste ook nog een buikgriep lijkt te hebben voel ik er niet veel voor om ook de rest van de mensen op het werk aan te steken.


De griep komt wel op een vervelend moment. De kinderen hebben vakantie, en dan is het niet fijn om de hele dag binnen te zitten. (hoewel dit met het weer van vandaag geen straf is).


Fietsen en dansen zit er voorlopig niet in voor mij, daarvoor is mijn energie te laag. Ik heb altijd best veel last van de griep (koorts, snotterig, hoestbuien), en dan stel ik me echt niet aan.


Ik ben echter ook niet goed in rustig uitzieken, en ga daardoor vaak te snel weer aan het werk. Ik voel me nu echter wel zo ziek dat ik het toch maar even ga proberen.

2 opmerkingen: